Tuesday, 15 December 2015

Dapatkan Pelbagai Tepung Kek Sedap Di Sini!

Sekarang ni mudah je, nak dapatkan apa-apa info di hujung jari je ye.Kalau bab masak-masak lak, ada tepung segera, tepung instant. Kalau tudung pun ada yang instant kan, mudah takde nak belit-belit, ambil masa nak siapkan diri. Semua untuk memudahkan dan cepat.Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah, syukur Ya Allah untuk semua idea-idea, ilham-ilham yang boleh berikan kemudahan buat kita.

Ni CPC nak kongsikan, beberapa tepung kek yang boleh membantu kita menyediakan kek untuk insan-insan tersayang walaupun sebelum ni tak pernah cuba masak kek.hihihi =)

Sangat-sangat mudah cara membuatnya, cuma tambah beberapa bahan yang sememangnya mudah didapati dan ikut step yang diberikan, tup, tup siap sebiji kek. Magic kan? Tapi percayalah, memang camtu je yang perlu buat =) Stepnya pun sangat-sangat mudah! Jangan risau!

Berikut senarai tepung kek yang mudah dibuat dan sedap rasanya:
1. Tepung Kek Coklat Extra Moist
2. Tepung Kek Keju (Cheese Cake)
3. Tepung Kek Tiramisu Heaven
4. Tepung Japanese Cotton Cheese Cake
5. Tepung Kek Red Velvet (Baldu Merah)
***kek ni perlu dibakar atau kukus
Ni antara tepung kek yang tak perlu di bakar (no bake) :
1. Cheese Cake Strawberry Oreo
2. Cheese Cake Blueberry Oreo 
3. Cheese Cake Manggo Oreo
Antara lain CPC juga ada menawarkan tepung segera bagi menyediakan:
1. Sup Cendawan Berkrim
2. Sos Keju (Chezzy Wedges)
3. 2 in 1: aiskrim dan yougurt

Mahu cuba?
Mahu dapatkannya?

Hubungi 012 266 0427


No comments:

Post a Comment